Je hebt er vast al wel eens van gehoord, het merk Xiaomi. Dit merk staat vooral bekend om zijn goede maar ook goedkope smartphones. Officieel verkocht Xiaomi tot dit jaar geen producten in Nederland. Maar via de vele webshop aanbieders kon je ze toch bemachtigen. Maar waarom zou je deze producten willen aanschaffen? En wat voor producten zitten er vooral in hun assortiment. Nou Xiaomi is begonnen als smartphone producent die veelal de wijze van Apple kopieerde. Dit leverde veel mooie producten op en Xiaomi had het voordeel dat hun producten goedkoper waren. Zo is het merk in de afgelopen jaren enorm populair geworden en zijn ze naast de smartphones ook heel veel andere producten gaan maken, denk hierbij aan smarthome producten en audio producten.

Ook ik ben al langer bekend met het merk Xiaomi en heb al een aantal producten in huis, zo gebruik ik dagelijks de Mi Band 3 en heb ik de Mi Smart Weegschaal die mijn gewicht bijhoud in een overzichtelijke app. Ook heb ik een Mi Box 3 wat een android tv kastje is met heel veel mogelijkheden. Hieronder even wat voorbeelden van interessante producten.

Xiaomi Mi Smart Ricecooker – Rijskoker

Een stijlvol uitziende rijstkoker die je volledig bediend met je smartphone. Je hoeft alleen de streepjescode van jouw pakje rijst te scannen en vervolgens doet de rijstkoker de rest.

Xiaomi Mi Electric Kettle – Waterkoker

Ook dit is een stijlvolle waterkoker, je bediend hem gemakkelijk met je smartphone. Kies de temperatuur die je wil en hij houd het water tot 12 uur lang voor jou op temperatuur. Daarnaast is er rekening gehouden met de veiligheid zodat jij je niet zal verbranden.

Xiaomi Mi Air Purifier – Luchtreiniger

Heb je last van Astma, hooikoorts of ben je allergisch voor huisdieren. Dan is dit een apparaat dat je zeker in huis moet hebben. Het zuivert de lucht voor jou in huis zodat je altijd frisse schone lucht inademt. Ook dit apparaat bedien je met je smartphone.

Xiaomi Mi Band 2/3 – Stappenteller

Ik heb al eens een artikel geschreven over de Mi Band 2, inmiddels heb ik nu ook de Mi Band 3 om mijn pols. Een slimme stappenteller die bijhoud hoeveel je beweegt. Zit je al langer dan een uur stil, dan krijg je een melding dat het tijd is om te bewegen. In de nacht houd hij bij hoe goed je slaapt en dat alles kun je teruglezen in de handige app op je smartphone.

Xiaomi Mi Powerbank

Een slimme powerbank voor je smartphone, verkrijgbaar in diverse maten en soorten. Wat maakt de powerbank nou slim? Je kan hem opladen en tegelijk ook jouw telefoon van stroom voorzien. Daarnaast ondersteund hij snel laden en is je telefoon vaak sneller vol via de powerbank dan via de stroomadapter. Is de accu vol dan stopt hij met laden zodat je telefoon geen schade krijgt.

Xiaomi Mi Mix 3

Xiaomi maakt veel smartphones, dit is de laatste die ze hebben uitgebracht. Ook al heeft Samsung nu al een volledig scherm op hun smartphone. Xiaomi had dit 3 jaar geleden al.

Xiaomi Mi Bluetooth Speaker

Een goedkope maar zeer goede bluetooth speaker die je kan gebruiken met je smartphone, laptop, tablet of tv.

Xiaomi Mi Box S

Android TV kastje die ondersteuning heeft voor de meeste online streaming diensten. Beeldresolutie tot 4K en bediening via de handige Google Assistent.

Xiaomi Mi Electric Scooter

Kleine handige elektrische scooter, met een batterijduur van 30km een snelheid van 20km/h en handig opvouwbaar.

Nou dit zijn een handvol producten die Xiaomi maakt, er zit vast wel iets voor jou bij. Het mooiste is dat Kruidvat sinds deze maand Xiaomi producten aanbied op hun site. Ook is Xiaomi bezig een Nederlandse webshop te openen en binnenkort een echte Mi Store.

Ga naar de Kruidvat Site

Ga naar de Nederlandse Xiaomi Site


0 reacties

Geef een reactie