Over mij

Over mij

Wat leuk dat jij de weg naar mijn blog hebt gevonden. Aangenaam mijn naam is Jeroen, maar dat had je ongetwijfeld al wel kunnen raden. Op deze site geef ik je een kijkje in mijn leven.

Aan de hand van mijn ervaringen met bedrijven, diensten en producten zal ik zo eerlijk mogelijk een review geven. Jij maar ook anderen hechten waarde aan iemand zijn ervaring voordat je iets koopt of ergens mee in zee gaat. Ik vind het erg leuk om nieuwe dingen te proberen. Denk aan het overstappen van bank, telecomprovider maar ook het uitproberen van nieuwe diensten zoals maaltijd pakketten. Daarnaast ben ik een fanatiekeling in nieuwe gadgets en het uitproberen van test software van grote bedrijven

Jij hebt je vast ook wel eens afgevraagd, bij het kopen van een nieuw product, welke je nou het beste kan aanschaffen. En wat je nou echt nodig bent en wat voor functies je eigenlijk nooit zal gebruiken. Die vraag krijg ik regelmatig van vrienden en kennissen. Vervolgens duik ik in het actuele aanbod en geef ik een passend advies. Aangezien ik het dan toch al heb uitgezocht, kan ik dit net zo goed met jullie delen. Zo kan ook jij profiteren van mijn speurwerk.

Ik ben zelf woonachtig in Appingedam en woon daar samen met mijn hond Boy en kat Ballou. Zodra ik weer met iets nieuws begin, zal ik dat ook met jullie delen.

Nu weet je eerste genoeg over mij en wordt het tijd om mijn verhalen te lezen. Mocht je vragen hebben of een reactie willen achterlaten dan is hiervoor ruimte onder elk artikel.

Jeroen