Water drink fontein voor de kat of hond

Water drink fontein voor de kat of hond

Hoe zorg jij ervoor dat jouw huisdier altijd genoeg maar ook vers drinkwater heeft? Je kan erom denken dat je het waterbakje elke dag ververst, maar je hebt dit vast wel eens vergeten. Ook is het mij vaak overkomen dat je struikelt over de waterbak en vervolgens ligt het water overal, niet heel erg handig dus.

Vorige jaar kreeg ik op mijn verjaardag een leuke oplossing voor deze kleine probleempjes. De drinkfontein voor de kat of hond. Deze fontein heeft een klein pompje die ervoor zorgt dat het water omhoog wordt gebracht. Daarnaast zit er een filter in die haren en stof opvangt. Door de beweging van het water wordt deze dus automatisch gefilterd en heeft jouw huisdier altijd de beschikking over vers drinkwater. Daarnaast kun je direct een grote hoeveelheid water kwijt in het reservoir waardoor je niet elke dag hoeft bij te vullen.

Naast de handigheden van de drinkfontein vindt de kat of hond het ook nog eens erg leuk om uit te drinken. In het begin vonden de katten het wel even spannend en vooral de hond zag het eerst niet zitten om eruit te drinken. Ik heb toen alle oude waterbakjes weg gehaald en toen ging de overstap snel en gemakkelijk. Bij mij thuis drinken er 3 katten en 1 hond uit en ze vinden het elke keer erg leuk om even met het water te spelen.

Echte nadelen heb ik dan ook niet kunnen vinden, maar het ligt er dan ook aan waar je de waterfontein plaats. Het kleine pompje maakt een zacht brommend geluid. Is hij bijna leeg dan hoor je meer geluid door het vallende water. Op dat moment vul ik hem bij met een litermaat.

De waterfontein is er in diverse uitvoeringen en maten. Ik heb de bovenstaande kleine bloem fontein en moet hem voor de 4 huisdieren om de dag bijvullen. Er past 3 liter water in de opvangbak, maar heb je meerde huisdieren of een grote hond (ik heb een klein hondje) dan is een grote opvangbak gemakkelijker.

Maak jij ook al gebruik van de drinkfontein? Of krijg jouw huisdier nog steeds zijn water uit een drinkbakje? Laat het weten in de reacties hieronder.

4 gedachten over “Water drink fontein voor de kat of hond

 1. hey there and thank you for your information – I’ve
  definitely picked up something new from right here.
  I did however expertise a few technical issues using this web site, as I experienced to
  reload the site a lot of times previous to I could get it to load properly.
  I had been wondering if your web hosting is OK? Not that I am
  complaining, but sluggish loading instances times will often affect your placement in google and could damage your high-quality score if advertising and marketing with
  Adwords. Anyway I am adding this RSS to my email and can look out for a lot more of your respective intriguing content.
  Make sure you update this again very soon.

 2. Nice weblog here! Additionally your web site rather a lot up fast!
  What host are you the usage of? Can I get your affiliate
  hyperlink to your host? I want my web site loaded up as fast
  as yours lol

 3. Just want to say your article is as surprising.

  The clarity in your post is simply spectacular and i could assume you are knowledgeable in this subject.

  Fine together with your permission let me to grasp your feed to stay
  up to date with approaching post. Thank you 1,000,000 and please continue the gratifying work.
  ps4 games https://j.mp/3nkdKIi ps4 games

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *