Eten maken doet iedereen en als je het zelf niet meer kan doet iemand anders het voor je. De meest traditionele manieren van bereiding zijn het koken of bakken op gas of in de oven. De laatste jaren zijn hier heel veel machines bij gekomen, denk maar aan de soepmaker, eierkoker, contractgrill en ga zo maar door. Momenteel hebben wij een nieuwe favoriet in de keuken staan, de Philips Airfryer! Een soort van kleine hete lucht oven waar je heel snel de lekkerste gerechten in kan maken. Maar waarom zou je nou de Airfryer gebruiken? De Airfryer is op de markt gebracht als hete lucht friteuse. Je kan er namelijk heel gemakkelijk je frietjes in bakken, lekker knapperig, krokant en ook nog vetvrij. Maar naast de frietjes en snacks kun je nog veel meer met de Airfryer.

 • Frituren
 • Grillen
 • Bakken
 • Roosteren

Denk bijvoorbeeld aan het afbakken van broodjes op de zondagochtend, zonder voorverwarmen binnen 5 minuten heb je ze klaar. Ook kun je de Airfryer gebruiken om een cake of taart in te bakken, het is dan wel ideaal om een grote Airfryer te gebruiken zodat het bakblik er gemakkelijk in past.

Naast het friteuse mandje kun je ook nog andere accessoires kopen voor jouw Airfryer

 • Grillplaat
 • Bakplaat
 • Snackmand
 • Bakvorm
 • Kook rek met spiessen
 • Deksel tegen het spatten
 • Mand verdeler
 • Muffin vormen

De Airfryer wordt door deze accessoires nog veelzijdiger dan je eerst had gedacht. Gebruik bijvoorbeeld de grillplaat om een lekkere tosti te maken. Of maak de lekkerste muffins met de muffin vormen.

Ik heb zelf al langere tijd een Airfryer in huis, een aantal jaar geleden ben ik begonnen met de kleine zwarte 800 grams Airfryer en op dit moment heb ik de Airfryer XL op het aanrecht staan. Mijn vriend is zelf zo enthousiast dat hij er nog wel een Airfryer extra bij wil hebben. Zo kun je meerdere gerechten tegelijk maken en heb je alle voordelen en vetvrije producten.

Maak jij zelf ook al gebruik van de Airfryer? Wat zijn jouw lieveling recepten en heb je nog tips die je met ons wilt delen?

 

Categorieën: Producten

2 reacties

Piet · maart 19, 2018 op 19:17

Ik gebruik hem al 3 jaar bijna iedere dag. Ook voor eieren koken eieren bakken. Vlees grillen zoals rollade. Kip heerlijk. Iedere dag proberen we weer wat anders. Uitvinding van de eeuw

Roland · maart 19, 2018 op 20:39

Dagelijks en het is me toch lekker

Geef een reactie