Persoonlijk kleding shoppen bij WE Fashion

Persoonlijk kleding shoppen bij WE Fashion

Soms is het gewoon weer tijd om even nieuwe kleding te halen, je bent uitgekeken op je oude kleding of je kleding past niet meer door een verandering in je gewicht. Ook al houd je niet van kleding shoppen, soms moet je gewoon of je besteed het uit aan je vriend of vriendin. Voor mij was het afgelopen maand ook weer zo ver, al mijn kleding was veel te groot en de riemen hadden te weinig gaatjes.

Een van mijn favoriete winkels om kleding te halen is The Sting, ze hebben een zeer groot assortiment met voornamelijk moderne kleding en frisse nieuwe kleuren. Nadeel van The Sting er loopt een handvol aan medewerkers die voornamelijk bezig zijn met hoe de winkel eruitziet en het afrekenen bij de kassa. Ik heb daar ook nog nooit iemand bij mij gehad die even helpt met het uitzoeken van iets nieuws en dat is gewoon enorm jammer.

Dit keer was ik ook al snel uitgekeken bij The Sting en ging opzoek naar een van de andere kledingzaken in de straat. Al snel kwam ik bij de WE Fashion uit, het is geen enorme winkel maar het assortiment is goed genoeg om even te kijken. Ik werd al snel geholpen door een medewerker, ik was namelijk opzoek naar een mooie nieuwe broek. Maar ja die maat dat is toch altijd een lastig dingetje, vorig jaar was het nog W36L34 maar daar verzuip ik nu in. Voorzichtig begon ik met wat kleinere maten W32 maar de verkoper was er al snel over uit dat W30 veel beter staat en zit.

Tijdens het passen kreeg ik een hand van de verkoper, hij stelt zich voor als Jasper. Aan een kant dacht ik eerst van huh, maar ik vond het ook wel fijn dat hij wat persoonlijker werd bij het zoeken naar nieuwe kleding. Na de broeken wilde ik ook wat nieuwe truien en hij kwam al snel met een verassend groene trui, echt zo’n kleur waarvan je denkt “is dit wel mooi?”. Hij moedigde mij aan om het gewoon te proberen en met een mooie donkere broek kwam de trui echt tot zijn recht. Zelf was ik er niet opgekomen om juist die kleur aan te trekken.

Na 3 broeken en 2 truien verder werd ik geattendeerd op de actie 2e jeans halve prijs. Er moest dus nog een broek bij om te profiteren van het voordeel. Nou ja die laatste broek heeft toch wel wat tijd gekost, maar alle hulp en de gezelligheid in de winkel hielpen hier goed aan mee. Tevreden ging ik naar huis met mijn nieuwe kleding.

Thuis aangekomen pakte ik alle kleding uit de tas en toen viel er een kaartje uit. Een persoonlijke boodschap voor mijn nieuwe kleding die ik zojuist had gekocht. Ik was echt even verrast en kon mijn nieuwe kleding gelijk extra waarderen. Wat kan een beetje persoonlijke aandacht een enorm verschil maken in een winkel.

Ik zie het de laatste tijd wel vaker tijdens het shoppen, wilt u misschien iets drinken? Kopje koffie? Biertje? Aangenaam ik ben ….. of bij de kapper, heeft u zin in een stukje chocolade? Je kan duidelijk merken dat bedrijven hierover na gedacht hebben. Bij een persoonlijke benadering ben je sneller geneigd om iets te kopen en het geeft je een fijn gevoel.

Zie je het al voor je, je wil een nieuwe tv kopen bij de Media Markt. Van de verkoper krijg je een biertje/wijntje en hij loopt samen met jou langs alle opties. Aan de hand van het persoonlijke gesprek komt de verkoper erachter wat jij graag wil van een nieuwe tv en hij geeft jou 3 keuzes om uit te kiezen. Daarna geeft hij jou een persoonlijke keuze plan mee naar huis zodat je er even rustig over na kan denken en de volgende dag loop jij de winkel uit met je nieuwe tv. Helemaal tevreden. Ik ben benieuwd hoelang het duurt voordat dit werkelijkheid is.

Heb jij ook al zo’n verassende shop ervaring? Laat het weten in een reactie. Misschien hebben we binnenkort wel een leuke lijst met winkels waar je zeker even heen moet gaan.

 

24 gedachten over “Persoonlijk kleding shoppen bij WE Fashion

 1. I do consider all of the concepts you’ve presented in your post.
  They’re very convincing and can definitely work.
  Nonetheless, the posts are too short for starters. May you please prolong them a little
  from subsequent time? Thanks for the post.

 2. I do not even understand how I finished up right here, but
  I assumed this submit was once great. I don’t recognise who you might be
  however definitely you are going to a famous blogger for
  those who are not already 😉 Cheers!

  my homepage :: D-Fine8

 3. Appreciating the time and energy you put into your site
  and in depth information you offer. It’s awesome
  to come across a blog every once in a while that isn’t the
  same outdated rehashed material. Fantastic read!

  I’ve bookmarked your site and I’m including your RSS feeds to my Google account.

  Also visit my site; Leafy Living CBD Oil

 4. Hey there just wanted to give you a quick heads up.
  The words in your article seem to be running off the
  screen in Firefox. I’m not sure if this is a format issue or something to do with
  internet browser compatibility but I figured I’d post to let
  you know. The design and style look great though! Hope you get the problem solved soon. Many thanks

  Also visit my web-site; Rhino Spark Review – rushpools.com

 5. I beloved up to you’ll receive performed right here.
  The cartoon is attractive, your authored subject matter stylish.
  nevertheless, you command get bought an nervousness
  over that you would like be turning in the following.
  in poor health without a doubt come further previously once more since precisely the similar nearly a lot continuously inside case you defend this hike.

  Here is my site :: SlimX Keto

 6. I in addition to my friends were found to be following the excellent
  solutions from the website and then unexpectedly came up with a horrible suspicion I never thanked the site owner for those tips.
  Most of the ladies were definitely as a consequence joyful to learn them and have now in truth been taking pleasure in these things.
  Many thanks for actually being so thoughtful and also for picking out these kinds of terrific subject areas millions of individuals are really desperate to learn about.
  My personal honest apologies for not expressing gratitude to sooner.

  my website; Puri Royal Derma Cream

 7. Today, I went to the beachfront with my children. I found a sea shell and
  gave it to my 4 year old daughter and said “You can hear the ocean if you put this to your ear.” She placed the shell to her
  ear and screamed. There was a hermit crab inside and it pinched her ear.

  She never wants to go back! LoL I know this is completely off
  topic but I had to tell someone!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *